INFO

Rallirinki.net rallin sydänystävien ralliaiheinen blogi.

Se on samalla rallirinkiläisiksi itseään kutsuvien kaverien julkaisumedia. Tätä kautta täydentyy raportit rallireissuistamme, rallikuvistamme ja -videoistamme. Rallirinkiläisillä rallipäiviä mahtuu vuoteen 20-40 päivää per henkilö. Tällä hetkellä rallirinkiläisiä on kourallinen kotimaassa ja lisäksi Keski-Euroopan jaosto Belgiassa.

Blogin lisäksi Rallirinkiä voi seurata:

Kuvat – rallirinki.kuvat.fi
Twitter – @HartusvuoriWRC
Facebook – facebook.com/Rallirinki
YouTube – Rallirinki MMXIV

Tämä ei ole varsinaisesti ralliuutisblogi, vaikka nostammekin esille ajankohtaisiakin aiheita. Suurin halumme on kirjata ylös rallikulttuuria. Ajankohtaiset aiheet päivittyvät enimmäkseen Twitteriin, toisekseen Facebookiin. Rallirinki.net päivittyy säännöllisen epäsäännöllisesti.

 

Yhteystiedot/Contact

Minut tavoittaa sähköpostiosoitteella rallirinki [snabel-a] gmail.com ja lisäksi yksityisviesteillä Twitterissä.

Kuva-asioissa ota yhteys suoraan kuvaajaamme: tapiolehtonen [snabel-a] hotmail.com (photo contact)

If you need to contact us quickly during the rally event, the best way to get our attention is to send a private message via Twitter – @HartusvuoriWRC

 

RALLIRINKI-TUOTTEET

Rallirinki tekee silloin tällöin myös tuotteita, joita rallirinkiläiset ostavat itselleen tai niitä annetaan lahjaksi ystäville. Tähän mennessä olemme tehneet enimmäkseen t-paitoja, mutta olemme myös julkaisseet aikakauslehtiä, Eturunkimuistion, mukeja, lippiksen, eväskassin, jne.

Tästä löydät linkit tuotteisiin. Ne ovat ostettavissa niistä verkkopalveluista, missä tuotteet on tehty. Tarkkaile mahdollisia alennuskoodeja. Rallirinki ei tee myynnillä voittoa ja emme myöskään vastaa ongelmista tuotteiden tilauksessa.

 

RALLIRINKI #2 -kausijulkaisu 2016
rallirinki-2-kansi

Suomalaisten rallikatsojien ryhmittymä Rallirinki on julkaissut toisen aikakauslehtiformaattiin toteutetun kausijulkaisun. Kyse on laadukkaalle paperille painetusta, runsaasti lukemista sisältävästä lehdestä. Lehti sisältää kirjoituksia pelkästään rallista – laajalla skaalalla.

Rallirinki #2 sisältää muun muassa seuraavat jutut:
– Toyota Yaris WRC:n ensikuvan metsästys
– Suomen MM-rallin apulaiskilpailunjohtaja Kari Nuutisen laajan haastattelun MM-rallin järjestämisestä
– Vierailu Keltaisella talolla Ouninpohjan erikoiskokeella
– Hayden Paddonin vauhtivalmentaja Ole-Martin Lundefaretin haastattelun
– Suomen tunnetuimman rallikatsojan Aarne Toivon eli Kaljahatun haastattelun
– Jyväskylän Suurajoista historiakirjoja tekevän Kari Mäen haastattelun
– Tilastosivujen eWRC:n ja juwra.comin perustajien kattavat haastattelut
– Muita haastateltuja ovat mm. Fabrizio de Sanctis, Kalle Rovanperä, Juha Salo, Jaro Kinnunen, Tor-Andre Börresen, Pata78, jne.

Lisäksi mukana on rallireissuraportit Ruotsin, Suomen ja Saksan MM-ralleista sekä talven 2016 SM-ralleista. Erikoisuutena kattava reissuraportti Keski-Ruotsissa talvella ajetuista ralleista.

Osa lehden artikkeleista on julkaistu aiemmin rallirinki.net -blogissa kauden 2016 aikana. 112-sivuisesta lehdestä kuitenkin kaksi kolmasosaa on AIEMMIN JULKAISEMATONTA materiaalia.

Lehden voi tilata vain blurb.comin kautta. Hinta määräytyy palveluntarjoajan mukaan. Kannattaa seurata tarjouskoodeja, joita on tarjolla aina parin viikon välein. Hinta on korkeahko, mutta lehdessä on useaksi illaksi ainutlaatuista lukemista.

Tilattavissa: Blurb.com

 

 

RALLIRINKI -PAIDAT
Ralliringin t-paitojen painatuksessa olemme käyttäneet Spreadshirtin palvelua. Firma painattaa yksittäiskappaleina laadukkaita paitoja. Kaupassa tilatessa voi itse valita koon ja joissain paidoissa myös värin. Väriä valitessa kannattaa huomioida se, miten painatus näkyy värin vaihtuessa.

RALLIRINGIN PAITAKAUPPA

 

Rallirinki Annaali

RALLIRINKI – ANNAALI 2014
– Ralliringin kausijulkaisu 2014 on 92-sivuinen aikakauslehti. Sisältää tarinat rallireissuiltamme mm. Monte Carlo, Ruotsi, Portugal, Otepää, Jyskälä ja Saksa sekä muita ralliaiheisia artikkeleita.

 

 

Tilattavissa: BLURB.COM

 

 ETURUNKIVIHKO, 2. painos
Ralliringin tuotekehityksen tulos, aktiivisen rallikatsojan eturunkivihko. 100 sivua tilaa paikkamerkinnöille ja jälkirungille. Kierresidonta helpottaa käyttöä autossa. Yksi vihko maksaa postikuluineen alle 1o euroa. Vihkon myy, painaa ja postittaa lulu.com.

Voit ostaa Eturunkivihkon tästä: http://www.lulu.com/shop/rallirinki/eturunkivihko-evo-2/paperback/product-22990065.html

etunenetunen2

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s