Juha Salo: ”En missään nimessä halua väheksyä kaksivetokuskeja”

on

Rallin SM-sarjan SM1-luokkaa talvikauden jälkeen johtava Juha Salo joutui sosiaalisessa mediassa kovan kritiikin kohteeksi Tahkon SM-rallista lauantaina julkaistun tiimitiedotteen myötä. Salon lähtöjärjestyskäytäntöä arvostelleet kommentit katsottiin ylimielisiksi kaksivetokuskeja kohtaan. Rallirinki kysyi, mitä Salo kommenteillaan ajoi takaa.

Tiedotteessaan Salo arvosteli SM-ralleihin pesiytynyttä tapaa, että osassa kilpailuja kaksivetoluokat ajatetaan pienillä numeroilla letkan kärjessä: ”Ajo-olosuhteet olivat vaikeat ja lähtöpaikkamme oli jo turhankin haastava paikka ajaa. Tiet olivat etuvetoautojen jälkeen ihan pöperöä ja autoja oli edessä poikittain. En oikein jaksa ymmärtää, että lajimme pääsarjassa rallia harjoittelevien pitää päästä ajamaan letkan keulilla. Kyllä he voivat treenata ajamista isommallakin lähtönumerolla”, Salo kritisoi tiedotteessaan.

Maanantai-iltana tavoitettu Salo halusi tehdä selväksi, ettei hänen tarkoituksensa ollut kritisoida kaksivetokuskeja, vaan ainoastaan SM-sarjan lähtöjärjestyskäytäntöä.

”En missään nimessä halua väheksyä kaksivetokuskeja. Olen itse ajanut etuvetoisella Astralla SM-hopealle ja silloin vielä voitonkin jälkeen sain ajaa yli 50:n numerolla. Nyt osa pääsee parin kisan kokemuksella lähtemään kärkeen ja se tuntuu hassulta. Minusta esimerkiksi F-Cupissa on toimiva systeemi, siellä nopein lähtee aina ensin”, Salo kommentoi.

”Tämä asia purkautui tiedotetta tehdessä ja se oli minulta ehkä turhan kärkevästi sanottu. En tahtonut loukata ketään.”

Viikonloppuna Tahkolla ajettu SM-ralli oli kymmenes kerta, kun kaksivetoluokat ajoivat ennen nelivetoluokkia. Ensimmäisen kerran näin tehtiin Pohjanmaa-rallissa kesäkuussa 2013.

”Mielestäni nelivetokuskeilla on selkeä mielipide asiasta. Minä sanoin asian ääneen ja nyt keskustelu kohdistuu minuun.”

SM-sarjan kesäkauteen Juha Salo lähtee SM1-luokan pistejohdossa. Voitot tulivat Tunturirallista ja Mikkelistä. Salo suhtautuu SM-sarjan nykytilaan positiivisesti.

”Sarja on pitänyt hyvin osallistujamäärät. Meidän luokkaan on myös saatu hyvin R5- ja S2000-autoja sekä vanhoja WRC-autoja. Lisäksi Nikara ajaa huippuhienosti Fin R-Mitsulla.”

Keväällä Salo keskittyy rahoituksen keräämiseen Suomen MM-ralliin osallistumista varten. Hän haluaisi ajaa WRC2-pisteistä nyt kun viime kaudella käyttöön otettu R5-Peugeot on tullut tutummaksi. Lisäksi SM-sarjan ulkopuolisista kilpailuista hän suunnittelee osallistumista jo huhtikuussa Keravalla ajettavaan Defa-ralliin. Karkkilan Future Cupin rallisprintiin hän aikoo osallistua myös, mutta muulla kalustolla kuin Peugeot’lla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s