Antti Selivaara kilpailee tällä kaudella myös nelivetoisella

on

Toyota Corolla GT:n ratista tuttu porilainen Antti Selivaara on ilmoittautunut SM-avaukseen Tunturiralliin Subaru Imprezalla. Selivaaralla on kokemusta vuodesta 2003 lähtien noin sadasta rallista, mutta neliveto on uusi tuttavuus. Rallirinki kysyi, mitä suunnitelmissa on.

Olet ilmoittautunut SM-kauden avaukseen Tunturiralliin Subarulla. Aiemmin olet kilpaillut Corolla GT:llä. Minkälainen suunnitelma sinulla on kautta 2016 varten?
Antti Selivaara: Subarulla olisi tarkoitus ajaa valikoituja SM-kisoja sekä joko nelivetomies tai Nesteralli MM-rallin mukana. Lisäksi tarkoituksena ajaa Corollalla F-sarjan kisoja sekä mahdollisesti muita pienempiä kisoja. Kaikki riippuu siitä, miten päivätöiltään ehtii.

Mistä Subaru on hankittu?
Selivaara: Subaru on Asunmaan Teemulta vuokralla. Oman nelivetoisen hankintaa en ole edes vakavasti ottaen harkinnut, koska ei ole minkäänlaista omaa osaamista ylläpitoon tai kehittämiseen liityen.

Oletko aiemmin kilpaillut nelivetoisella?
Selivaara: En koskaan, en ole nelivetoisella ajanut ylipäänsä käytännössä koskaan aiemmin. Tähän projektiin kuuluu muutama testipäivä vielä ennen Tunturia. Tuskinpa Subarusta ja Corollasta kovin paljon samankaltaisuuksia löytyy…

Kakkoskuskiksi sinulle lähtee Antti Linnaketo, joka viime kaudella kilpaili Jari Huttusen kanssa. Minkälaista yhteistyötä teidän on tarkoitus tehdä kauden aikana?
Selivaara: Antin olisi tarkoitus istua kyydissä aina kun Subarulla ajetaan kilpaa. Lisäksi jos yhteistä aikaa löytyy, niin nuottitreeniä olisi tarkoitus ajaa.

Minkälaisella taktiikalla lähdette Tunturiralliin: nauttimaan seikkailusta vai kiusaamaan kokeneempia?
Selivaara: Mielihän tekisi lähteä koittamaan mihin oma vauhti riittää, mutta tähän kisaan tulee niin monta uutta asiaa kerralla, että on varmasti viisaampaa lähteä seikkailun kautta. Uusi auto ja outo vetotapa, kilpailu itsessään olosuhteiden muodossa täysin uutta, ja ei tuo nuottikaan vielä kovin varmalla pohjalla ole.

Selivaara_Subaru_jp_logo2
Kuvat: JP Kaukonen
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s