Lupaus kaudelle 2016

on

Kauden 2015 aikana tämä blogi tuli hylättyä melko täydellisesti. Se ei silti tarkoittanut, ettäkö Rallirinki olisi jotenkin passivoitunut. Edelleen kiersimme kisasta toiseen, näimme autoja, näimme tuttuja, näimme uusia ja vanhoja paikkoja.

Kaudelle 2016 on samanlainen suunnitelma. Tulevalta kaudelta lupaan kuitenkin raportoida tänne menemisistämme samaan tapaan kuin vuonna 2014.

Blogin ylläpitämisessä on parikin hyvää puolta. Se toimii meidän muistikirjana. Kun blogia pitää yllä aktiivisesti, pystyy täältä katsomaan mitä tapahtui ja milloin. Toisekseen nämä tekstit voivat kiinnostaa myös niitä noin kymmentä muuta, jotka tätä seuraavat. Tärkein salajuoneni aktivoitumisessani on kerätä valmiiksi tekstiä, josta voi sitten syksyllä koota Ralliringin lehden, aivan kuten 2014 teimme. Kieli pysyköön suomena, tätä on helpompi kirjoittaa.

Reaalimaailman lisäksi Rallirinki pysyy aktiivisena lähinnä Twitterissä. Livetwiittausta tulee on edelleen luvassa pakalta, välipäivät ylläpidetään keskustelua uutisasioista tai fiilistellään vanhoja. Kuvamateriaalia tulee kisoista entiseen tapaan. Periscopea on kokeiltu myös; jos tässä oikein ihastuu itseensä, niin livenaamaa on luvassa lisää myös.

Nähdään penkalla!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s