Tekemisen meiningin parissa eli Ralliringin raportti Tampereen SM-rallista

on

Istuin jo Tampereen juna-asemalla odottamassa Pohjanmaalle lähtevää junaa, kun Tampereen SM-rallin viimeinen erikoiskoe oli vielä meneillään. Eipä hätää. Uskilan erikoiskokeen viimeiseltä kilometriltä lähetettiin suorana lähetyksenä tv-kuvaa nettiin. Jentin ja Motorsport Solutionsin yhdessä tuottamassa lähetyksessä oli Jussi Hannulan vieraana Jari-Matti Latvala, joten asiantuntevaa kommentointia oli tiedossa.

Tampereen SM-ralli erottuu rallikalenterissa edukseen. Viime vuonna kalenteriin palannut tapahtuma nosti ennakkohehkutusta tuomalla Suomeen kymmenittäin ruotsalaisia VOC Mekonomen -kuskeja ja palauttamalla rallien reiteille sellaiset pätkät kuin Savo ja Siitama. Tänä vuonna konsepti oli periaatteessa sama, mutta kaikki oli uutta. Perjantain pimeydessä ajettiin, mutta tällä kertaa Pengonpohjassa ja päinvastaseen suuntaan kuin vuosi sitten. Myös Savossa ajettiin, mutta vastaseen. Tämän lisäksi lauantain reitille oli saatu Sahalahden ja Uskilan tutut erikoiskokeet. Kaikkiaan lauantaina ajettiin 136,79 ek-kilometriä, mikä tarkoittaa että se oli pisin Suomessa napapiirin eteläpuolella ajettu rallipäivä kaudella 2014.

Tampereen juna-asemalla koettiin myös draamaa, sen tv-lähetyksen välityksellä. SM3-luokan mestaruus ratkesi kirjaimellisesti viimeisessä mutkassa, kun Joonas Lindroos ajoi ulos eikä enää pellolta löytänyt sellaista tietä ulos, joka olisi vienyt maalikennojen lävitse. Näin hänen suorituksensa hylättiin. Koska Tampereella oli jaossa 1,5-kertaiset pisteet, luokan mestaruus meni Samuli Vuorisalolle ja hopeaa otti Henri Haapamäki. Nuorempien kuskien vallankumous tapahtui tällä kertaa näin ja lisää on varmasti tulossa.

Lindroosin suoritus Uskila-tallenteessa on kohdasta 5 tuntia 31 minuuttia alkaen: http://bambuser.com/v/4955910

Kuvakaappaus lähetyksestä näyttää, miten Joonas Lindroos ajautuu ulos juuri ennen maalin lähestymismerkkiä.
Kuvakaappaus lähetyksestä näyttää, miten Joonas Lindroos ajautuu ulos juuri ennen maalin lähestymismerkkiä.

Meillä Tampereen SM-ralli alkoi jo perjantaiaamuna ennakkotutustumisella reittiin. Kaikki erikoiskokeet olivat hyväpintaisia, melko leveitäkin teitä, mutta korkeuseroja ja mutkia ei jäänyt puuttumaan. Omaa makua eniten miellytti Sahalahden erikoiskoe noin puolestavälistä eteenpäin. Osuudelle mahtui yksi tolkuton hyppy, kaunis sillanylitys, yksi linjavian tapainen ja yksi vuoristoratamainen osuus, joka päättyi pahasti vasemmalle kääntyvään mutkaan. Kyllä näistä kelpasi valita.

Aamulehti uutisoi SM-rallista hyvin. Perjantaina lukijoille tarjottiin sivun ennakkojuttu, joka harvinaisesti sisälsi myös reittikartan.
Aamulehti uutisoi SM-rallista hyvin. Perjantaina lukijoille tarjottiin sivun ennakkojuttu, joka harvinaisesti sisälsi myös reittikartan.

Perjantain ainoa erikoiskoe koetteli kuskeja ja se koetteli katsojia. Ensimmäinen auto starttasi reitille klo 18.59, mikä tarkoitti että päivä oli jo hämärtymään. Ei mennyt pitkään, kun ennusteessa luvattu sade alkoi ja vettä tulikin sitten illan aikana paljon. Kun noin kolmannes autoista oli mennyt, lähti reitille kaksikin ambulanssia tarkistamaan ulosajojen jälkeisiä tilanteita. Pahiten ulos ajoi V-P Karttunen, jonka rinkeli-Subaru taisi tulla tiensä päähän, niin huimaan kuntoon se jäi ulosajon jäljiltä. Yli puolen tunnin sateisen tauon jälkeen ralli jatkui synkkään yöhön. Myöhemmin tuli toinen, lyhyempi tauko. Passitimme kuitenkin kuusen alla loppuun asti, varustus ja mieli olivat kohdillaan.

asunmaa pirelli
Teemu Asunmaan ralli meni pilalle jo ensimmäisellä erikoiskokeella rengasrikkoon. Sahalahden silta ja sen jälkein maapenkka rikkoivat iskarin, ja lopulta tekniikkamurheet pakottivat keskeyttämään.

Lauantai alkoi huonosti. Kaverini tällä kaudella kovia kokenut auto odotti parkissa rengas tyhjänä. Niin oli huono tuuri käynyt, että yöllä palatessa oli terävä kivi osunut renkaan uraan ja painunut läpi. Ei näin huonoa tuuria olekaan. Rallin seuraamisen kannalta oli onni, että pihasta löytyi toinenkin menopeli millä lähteä.

Sahalahden – ja koko rallin – pahimmaksi paikaksi osoittautui pitkä puusilta, joka kostean yön jäljiltä oli jäisen liukas. Ensimmäisestä autosta lähtien jarrutukset menivät pitkiksi ja autot osuivat pian sillan jälkeen olleeseen maapenkkaan. Suurin osa pääsi jatkamaan, mutta keskeytyksiäkin tuli. Kaverimme oli yksi harvoista paikalle menneistä katsojista (yli kolmen kilometrin kävelymatka harvensi kiinnostuneiden joukkoa) ja hän laski saldoksi 44 ulosajoa ja 4 pyörähdystä.

Me päivystimme monien muiden tavoin ennen viimeistä risteystä olleessa vasurissa. Nuotissa paikka oli pantu merkille, mutta silti useita leveitä linjoja piirrettiin ja yksi kyljelleen kellahdus ja kantoon pöksähdys nähtiin.

Volvo-kuskeja oli tänä vuonna mukana runsaat 20.
Volvo-kuskeja oli tänä vuonna mukana runsaat 20.

Iltapäiväksi vaihdoimme Uskilaan, noin 15 kilometrin paikkeilla olevaan hieman hämäävään vasuriin, hevoshaka takana. Paikka oli vauhdikas, mutta juurikaan muuta kerrottavaa ei jäänyt. Alkoikin olla jo kiire rallin ulkopuolisen elämän velvollisuuksiin, joten Tampereen SM-ralli 2014 oli meidän osalta siinä.

Molemmat nelivetomestarit ansaitsevat mestaruutensa ehdottomasti. Karl Kruuda osoitti oikeastaan saman minkä Esapekka Lappi kahta vuotta aiemmin, että kun moderniin nelivetoautoon laitetaan osaava kuski, jälki on voitokasta. Kruuda ajoi tasaisesti hyvää tulosta läpi kauden, joten lopputulos oli selvä. Yllättävämpi ja myönteisemmässä mielessä näin oli Kaspar Koitlan mestaruus. Tätä kautta voi pitää hänen läpimurtonaan ja toivotaan, että SM-titteli toisi mukanaan lisää myös tukijoita.

Rallikausi 2014 alkaa lähentyä päätöstään, mutta vielä se ei ole ohi. Seuraavan kerran rallia seurataan parin viikon päästä Tuuloksessa.

Ralliringin kuvagalleria Tampereen SM-rallista: http://rallirinki.kuvat.fi/kuvat/Tampere+SM-ralli+2014/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s