Harrastetaan rallia eli Rallirinki Jukojärven Minirallissa

on

Urheilun oikeusturvalautakunta antoi kesäkuussa päätöksen asiasta, missä Kajaanin urheiluautoilijat olivat valittaneet AKK:lta saamastaan sakosta ja kilpailunjärjestämiskiellostaan, koska heidät oli yhdistetty talvella Piippolan harrasterallin järjestämiseen. Oikeusturvalautakunta hylkäsi valituksen ja sakko, lautakuntakulut ja kilpailunjärjestämiskielto jäivät voimaan. Päätöksen asiasta voi lukea oikeusturvalautakunnan verkkosivuilta.

Päätöksen julkituli ajoittui sopivasti lähelle Harrasteralli ry:n seuraavaa tapahtumaa eli lauantaina ajettua Jukojärven Minirallia Keuruulla. Jokaisella ralliharrastajalla on mielipide harrasteralleista. Heitäkin löytyy, joilla mielipide harrasteralleista on sama kuin mistä tahansa muista ralleista eli tärkeintä on, että ajetaan. Puolesta puhuvat korostavat harrasterallin vapaampia sääntöjä ja samalla halutaan kritisoida ja myös kapinoida kattojärjestön AKK:n yksinvaltaa sääntöjen laatimisessa. Harrasteralliin kriittisesti suhtautuvat ottavat aina esille turvavarustenäkökulman ja sitä vastaan on hankala argumentoida. Harrasterallin kritisointi on kuitenkin hiljaista, luultua yleistä mielipidettä vastaan ja ääntä asiasta ei pidä oikeastaan kuin AKK.

AKK:n harrasterallitoiminnan vastaista mielipidettä on helppo ymmärtää, enkä tarkoita sitä että punaista nähtäisiin vain siksi, että kentältä on noussut voimakastahtoisia yksilöitä, jotka ovat saaneet muutettua tahtonsa käytäntöön ja alkaneet järjestää autourheilutapahtumia ilman AKK:n lupaa. Kyse on myös lajin julkisuuskuvan suojelusta. Ralleissa ei suotta ole tiukat ja sitä myötä kalliit turvamääräykset. Kun turvavälineiden käyttöä valvotaan keskitetysti, voidaan vaikuttaa siihen että ainakin teoriassa nykyvarustelutasolla loukkaantumisia sattuisi mahdollisimman vähän. Harrasterallin säännöissä esimerkiksi HANS -pää- ja niskatuen käyttö ei ole pakollista. Jos kilpailija loukkaantuu harrasterallissa ja asia nousee otsikoihin, julkisuudessa ei tehdä eroa sille, oliko tapahtuma Harrasteralli ry:n vai AKK:n järjestämä ralli. Ongelma valuisi väistämättä Kellokukantielle Vantaalle.

Jukojärven Minirallin aikana keli helli ja olihan autojenkin joukossa joitain kaunokaisia.
Jukojärven Minirallin aikana keli helli ja olihan autojenkin joukossa joitain kaunokaisia.

Lauantaina kokeilin sitä keskitien mielipidettä ja suuntasin Keuruulle, Jukojärvelle. Tämä ei varmastikaan erityisesti lämmittänyt Harrasteralli ry:n ja AKK:n välejä, että kesäralli vietiin Jukojärvelle, missä viiden viikon päästä ajetaan AKK:n vuoden päätapahtuman eli Suomen MM-rallin erikoiskoe. 1,6 kilometriä Jukojärven Minirallin reitistä oli samaa, mitä MM-rallissakin ajetaan.

Päivän ensimmäinen runki ja nosto odotti Keuruun ja Mäntän välisellä maantiellä. Näin kauempaa, että tiellä oli molemmin puolin parkissa traktori ja pakettiauto. Pakettiauton perässä oli tyhjä traileri ja oikealla puolen hyvän matkaa ojassa auto, jonka kylkeen oli teipattu numerot. Jaahas. Erään kilpailijaparin kisapäivä oli alkanut huonoimmalla mahdollisimmalla tavalla, kun auto oli pudonnut kyydistä ja pudotessaan ottanut aika lailla kipeää oikeaan etukulmaan. Onneksi tapauksesta selvittiin pelkillä materia- ja henkipuolen vahingoilla.

Päivä oli mitä parhain rallin katseluun. Aurinkoinen, mutta ei liian lämmin, eikä sateesta pelkoa. Toisaalta, jossain kohtaa jo pientä ripsasua olisi kaivannut, sillä tie pölisi perusteellisesti. Edellisenä iltana alueella oli hetkellisesti satanut maahan asti, mutta siitä ei enää lauantaiaamuna ollut apua.

Miniralliin oli ilmoittaunut hieman yli 100 kuljettajaa. Kaluston skaala oli valtava, nelikko-Mitsusta sprinttiautoihin ja siinä välissä oli historicia, vakiota ja äffäläistä. Tapahtumat rajoittuivat pienelle alueelle, kun noin 8 kilometrin mittainen erikoiskoe ajettiin kahdesti, molempiin suuntiin. Erikoiskoe teki lisäksi täydellisen lenkin, niin että kisa-alue oli suljettu. Me olimme katsomassa Jukolantiellä, Jukojärventieltä alkaneella osuudella noin puolen kilometrin matkalla molemmat kierrokset.  Järjestely muistutti rallisprintistä tai rallispeciaalista. Ratkaisu oli toimiva, etenkin nyt kun sattui tie, missä oli useita paikkoja lyhyen matkan sisällä. Autoja lähetettiin minuutin välein, mutta halutessaan kuskit saivat kahden minuutin välin. Moni tätä mahdollisuutta pölisevänä päivänä pyysikin. Katsoja näkökulmasta lähtövälin vaihtelu ei ole se paras vaihtoehto, mutta ei sen niin väliäkään ollut.

Ensimmäisellä pätkällä päivystettiin aluksi hyppysuoralla, missä yksi pudottava kohta ei autoja ilmaan nostanutkaan siihen suuntaan ajettaessa. Vaihdoimme parin sadan metrin päähän nypyn yli pudottavaan oikeaan, missä oli myös ensimmäinen huomio. Näyttävä paikka ja muutama hieman leveämpi linja myös nähtiin. MM-rallissa tämä toimisi todella hienosti! Toiselle kierrokselle käveltiin hyppysuoran alkuun, pitkään ja lopulta pudottavaan, nopeavauhtiseen oikeaan. Paikassa oli kourallinen pareja jo katkolla, mutta niin vaan tie riitti ja matka jatkui.

Pätkä oli kohtalaisen kovavauhtinen. Nopein autokunta eli Häkkinen-Tähkä kellottivat molempiin suuntiin puolen sekunnin sisään ja keskituntinopeudeksi muodostui 123,1 km/h.

Rallirinki-BMW osallistui myös. Viiankorpi - Heinonen ajoivat luokassaan kahdeksanneksi. Tulokset määriteltiin EK1:n mukaan, kun kakkos-ek keskeytyi juuri Rallirinki-Bemarin jälkeen. Toiselle kierrokselle keskituntinopeus kuitenkin kasvoi, mikä on tietysti aina hyvä asia.
Rallirinki-BMW osallistui myös. Viiankorpi – Heinonen ajoivat luokassaan kahdeksanneksi. Tulokset määriteltiin EK1:n mukaan, kun kakkos-ek keskeytyi juuri Rallirinki-Bemarin jälkeen. Ykkös-ek:lla aikaa verotti toisen risteyspaikan pitkäksi ajaminen, johon videotarkastuksen jälkeen laskettiin tuhraantuneeksi runsaat 10 sekuntia.

Kun noin 60 autoa oli mennyt kakkos-ek:n läpi, ralli keskeytettiin alkuosuudella sattuneen ulosajon takia. Noin 15-20 minuutissa tuli tieto, että paikalle meni ambulanssit ja paloauto, ja noin kolmen vartin jälkeen järjestysmiesten kautta kerrottiin, että rallia ei enää jatkettaisi. Foorumitietojen mukaan kuljettajapari selvisi sairaalavisiitillä, ruhjeilla ja tikeillä.

Matkalla autoille sitten keskusteltiinkin turvallisuudesta.

Ensimmäisestä harrasterallikokemuksesta jäi lopulta ihan hyvä maku. Kilpailu oli kuitenkin sujuvasti ja myös kekseliäästi järjestetty (videolinkit kuskeille ja katsojille) ja se toi lajin pariin uusia ajoharrastajia. Mutta se turvallisuus. Se, minkä kustannuksella näitä ”rentoja rallipäiviä” järjestetään, ei saisi olla terveys.

Ralliringin kuvagalleriaan ei tällä kertaa tule tapahtumapäivitystä, kun kameramiehen kamera oli huollossa kesän tulevia koitoksia varten.

EDIT: Rallirinki-BMW:n inkkari EK2:lta nyt katsottavissa YouTubessa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s