Suomalaisen rallikahvin ja belgialaisten rallivohveleiden yhdistelmä eli Rallirinki Portugalin MM-rallissa

on

Seitsemän viikkoa oli kulunut Ralliringin edellisestä MM-rallireissusta eli Ruotsin MM-rallista, kun koitti aika seuraavan Euroopassa ajettavan MM-rallin ja seuraavan rallireissun. Belgialaiset rallikaverimme olivat jo viidettä kertaa matkassa ja lyhyellä varoitusajalla myös Ralliringin kuvaaja päätti huonon työpäivän jälkeen lähteä parantamaan mieltään ralleihin. Seuraavassa raportti reissusta:

”Portugalin MM-ralli vaatii paljon aikaa ja kahvia ennakkovalmistelujen tekemiseen, sillä myös tänä vuonna suunnitelmamme oli pysyä poissa varsinaisilta katselualueilta ja poissa GNR:ien (paikalliset järjestyspoliisit) ja järjestysmiesten silmistä. Meillä oi jo hyvät suunnitelmat tehtynä, kun saimme yllättäen yhteydenoton Suomesta Ralliringin kuvaajalta. Huono työpäivä ja Juho Hännisen starttaaminen olivat saaneet hänet päättämään lähteä Portugaliin. Totta kai toivotin hänet tervetulleeksi seuraamme, kunhan hän vaan lupaa käyttäytyä eikä pilaa meidän reissuamme. Ihan niin kuin siitä olisi vaaraa…

 

Maanantai 31.3.2014

Ajoimme aikaisin maanantaiaamuna 200 kilometriä Eindhovenin lentokentälle, mistä lensimme Transavian lennoilla suoraan Faroon. Autonvuokraustiskillä saamme valita kahdesta vaatimattomasta vaihtoehdosta automme, Peugeot 107 tai Fiat Panda. Päädymme Pandaan, jossa oli suuri ja mahtava 1,2-litrainen kone. Kyllä sillä kuitenkin pääsi sinne, minne halusimme mennä.

Fiat Panda - mahtava auto rallin seuraamiseen. Tai no.
Fiat Panda – mahtava auto rallin seuraamiseen. Tai no.

Hotellilta lähdimme ensin käymään huoltoparkissa, joka sijaitsi mukavasti Algarven jalkapallostadionilla. Katsojille ol paljon tilaa pysäköidä ja muutenkin liikkua. Citroënin autot olivat kaikki huputettuina ja M-Sportin puolella paikalla olivat vain Henningin, Kubican ja Protasovin autot.

Volkkarin autot olivat kaikki nähtävillä, mutta huoltoparkissa huomio kiinnittyi jälleen Hyundain valtavaan rakennukseen, missä tällä kertaa oli kolme autoa sisällä. Odotuksemme olivat kovat maamiestämme Thierry Neuvillea kohtaan, yhtä lailla kuin toista kotimaatamme edustavaa Juho Hännistä kohtaan.

Kun ensimmäinen sadekuuro alkoi päätämme lähteä autoon ja seuraamaan nuotitusta. Näemme kaikki WRC2, JWRC ja ei-priorisoidut kuskit. Pääsemme vaihtamaan pari sanaa muun muassa Nasser Al-Attiyahin, Molly Taylorin, Simone Campedellin ja Alistair Fisherin ja hänen kartanlukijansa Gordon Noblen kanssa. Juttelimme myös Max Vatasen kanssa, joka kertoo että kotirallimme Ypresissä on myös hänen suunnitelmissaan. Näyttää siltä, että Flanderin peltojen välissä nähdään useampikin suomalainen tänä kesänä.

Portugalilaiskuski Ricardo Moura tunnistaa minut ja kutsuu minut Azoreille katsomaan rallia. Mikäs siin, Ricardo, mutta kun pitää välillä tehdä töitäkin…

Tuolloin saan Suomesta tekstarin, että Lufthansa on perunut lentäjien lakon vuoksi kaikki lentonsa. Kaverimme saapuminen oli siis vaarassa, mutta jäimme odottamaan mitä hän keksisi.

Sadekuurot vain jatkuvat ja voimistuvat ja pakottavat meidän poistumaan pätkältä. Päätämme jatkaa nuotitusta seuraavana päivänä.

 

Tiistai 1.4.2014

Aamulla ei vielä satanut ja vaikka taivaalle kertyi tummia pilviä, ei vettä tullut kun seurasimme kärkikuskien nuotitusta Silvesin pätkällä. Pääsimme juttuun Neuville kanssa, joka kehui että auto on todella kovassa iskussa. Latvala oli erittäin rennolla päällä ja tykkäsi Ralliringin kuvasta, joka oli otettu Ruotsissa. Kuva oli siinä mielessä harvinaisempi, että Polossa on kuvassa lisävalot asennettuina.

Hänninen alkoi vitsailemaan, kun hän huomasi minut. Hmm, näytänkö pelleltä…? Hän vahvistaa saman, mitä Neuville sanoi auton iskukyvystä. Sekä Latvala että Hänninen tuntuivat myös arvostavan sitä, että kannustusta erikoiskokeilla oli taas luvassa. Pyydän heitä katsomaan lippujen perään 🙂

Sade pakottaa meidät odottamaan autoon, eikä sateen rauhoittumiselle näy merkkejä. Niinpä päätämme pysyä autossa ja jatkaa tekemään omaa ennakkotutustumistamme. Ensimmäisenä käymme Ouriquen pätkällä, missä tavoittelemamme osuus on muuttunut mutavelliksi. Panda selviää tehtävästä loistavasti! Sisääntulotieltä joutuisimme kävelemään kaksi kilometriä pätkälle, mutta sehän ei ole ongelma eikä mikään tottuneille rallikatsojille.

Santa Claran pätkällä tien pinta on pysynyt paremmassa kunnossa ja löydämme myös hyvän välitien. Vettä tuli alas kaatamalla, joten päätämme palata takaisin kaupunkiin. Saamme Suomesta viestin, että plan B on edennyt vaihtoehtoisten lentojen varaamiseen.

Sade vain jatkui. Se ei kuitenkaan meitä haitannut, sillä ennusteen mukaan sade loppuisi rallin alkuun mennessä ja näin ollen tämä sade tarkoittaisi vain vähemmän pölyisiä olosuhteita.

 

Keskiviikko 2.4.2014

Aamulla herätessämme paistoi aurinko. Mitä ihmettä!?

Shakedown alkaisi vasta iltapäivällä, joten ehdimme hyvin käymään huoltoparkissa katsomassa autoja. Mitään kiirettä ei ollut. Pätkällekään ei ollut kuin seitsemän kilometriä kämpiltämme.

Shakedownissa päätämme mennä suositulle katselualueelle, missä Ken Block kaatoi näyttävästi vuonna 2011. Hän osui tienposkeen ja lensi korkealle ilmaan, missä auto pyörähti ympäri noin neljä kertaa ennen kuin se laskeutuu katolleen aivan silmiemme eteen.

Tässä kohtaa pätkää on muutama sivuluisussa ajettava mutka, josta jatketaan kapealle suoralle, jolla on pieni, hädin tuskin huomiota herättävä nyppy. Tiedän kokemuksesta, että autot hyppäävät nypyn yli poikittain ilmassa, vaikka sitä ei heti uskoisi. Katsojat saavat olla vain alueella ennen nyppyä. Normaalisti pölyisissä olosuhteissa ei siis olisi paljoa nähtävää, mutta tänä vuonna paikka on mainio, kun pölyä ei ole.

Emmekä pety. Nypyn ylitys on näyttävä. Al-Qassimi ja Meeke esittävät hienoimmat suoritukset ennen kuin Latvala tulee. Hän hyppää eniten poikittain, ja mikä parasta, hänen aikansa on shakedownin nopein.

Jari-Matti Latvala oli shakedownissa sekä nopein että näyttävin.

 

Torstai 3.4.2014

Yleisöerikoiskoe Lissabonissa on liian kaukana siihen nähden, mitä siellä on nähtävää, joten käytämme päivän tutustuaksemme lisää reittiin. Ajamme sunnuntain pätkän Loulén läpi. Yhdellä välitiellä melkein juutumme Pandamme kanssa keskelle joenylitystä, mutta Panda jaksaa kömpiä yli. Päädymme pätkällä paikkaan, joka ei kuitenkaan miellytä. Eteenpäin. Lopulta löydämme paikan, missä on monia katseluvaihtoehtoja ja jonne on parempi välitie, joten se on sitten se.

Samaan aikaan ystävämme on jo ajamassa Lissabonista, tapaisimme pian. Ehdimme myös tutustumaan paikallisiin turistinähtävyyksiin. Mukava, että ralliviikolla jää aikaa sellaiseenkin.

Kämpillä koittaa Ralliringin jälleennäkeminen. Mikä tärkeintä, kaverillamme on mukana suomalaista kahvia, laitteet millä valmistaa sitä ja termospullo. Hän saa toimia virallisena rallikahvin tuottajana. Tässä vaiheessa hän myös vielä vitsailee vuokra-autostamme, mutta ennen pitkää hän tulee tuntemaan Pandan mahtavuuden.

Lähetämme muutaman shakedownista ottamiamme kuvia Ralliringin päämajaan, minkä jälkeen jatkamme illalliselle satamaan. Se olikin viimeinen kerta lämmintä ruokaa ennen kuin ralli olisi ohi.

 

Perjantai 4.4.2014

Lähtö hotellilta käy tasan puoli kahdeksan. Ystävämme on luottavainen; hän köyttää itsensä vain yksiin Pandan takapenkin kolmista turvavöistä. Suuntaamme päivän toiselle pätkälle. Olen hyvin huolissani siitä, onko välitiemme tukittu järjestyspoliisin toimesta. Se tarkoittaisi viittä kilometriä lisää jalan. Ei mahdotonta, mutta mukavampaa se olisi ajaa autolla. Onneksi tie on auki ja pääsemme pätkälle suunnitelman mukaisesti.

Tämä kohta pätkästä näyttää mukavalta. Näkymä on pitkä, missä on useita töyssyisiä mutkia. Osuus päättyy raunioiden läpi, jonka jälkeen näkee vielä oikea-vasen -yhdistelmän.

Tässä kohtaa muutumme näkymättömiksi. Kaverimme laittaa liput valmiiksi salkoihin, mutta laitamme ne esille vasta viime hetkellä. Odottaessamme ensimmäisiä autoja Kummeli-jutut taas alkavat. Pystymme myös seuraamaan rallin etenemistä tabletilta. (Mainittakoon, että Portugalista viestit ja kuvat kulkivat Suomeen loistavasti. – toim.huom.) Sordo ajaa ekalle pätkälle pohja-ajan, joten auto vaikuttaisi todellakin olevan kunnossa.

Sebastien Ogier kuvassa perjantain toisella erikoiskokeellla eli Ouriquessa.

Viimein pätkä alkaa. Ystävämme saa otettua huippukuvan Ogierista betonisessa puhelinpylväässä olevan reiän läpi. Loistavaa! Olemme tyytyväisiä paikanvalintaan. Töyssyinen osuus tarkoitti käytännössä kolmea peräkkäistä hyppyä, ja oikea-vasen -yhdistelmäkin ajettiin läpi täysin poikittain. Sordo ajaa taas pohja-ajan, mikä yllättää.

Katsomme melkein koko letkan, kunnes järjestyspoliisi tulee ajamaan meidät jostain syystä pois. Okei, jatkamme pois hänen näköpiiristään ja katsomme Dmack-Fiestat sieltä.

Pätkän toiselle kierrokselle jatkamme läheiselle hypylle. Joudumme kulkemaan poissa tieltä läpi puskien, mutta se ei tuota ongelmia meille kolmelle. Samalla Latvala ajaa pohjat seuraavalla pätkällä. Hän on melkein kärjessä, joka on tietysti hieno homma.

Hypyn katselualueella on pari sataa katsojaa ja järjestysmiehiä, mutta se ei haittaa, saamme mieluisan paikan. Eräs irlantilainen luulee meitä maamiehikseen, koska englannin ääntämisemme on kuulemma samankaltaista. Hän yllättyy, että me belgialaiset pystymme puhumaan neljää kieltä ja jopa pari sanaa suomea. Onhan sitä tullut käytyä Suomessa jo muutaman kerran…

Sitten koittaa Latvala-fanina olemisen karuus: kuulemme, että hän on kaatanut edellisellä pätkällä. Perkele!

Onneksi hyppy on näyttävä. Junioreitten jälkeen vaihdamme paikkaan neulansilmään, missä katsomme loput. Crazy Leolta puhkeaa rengas kohdallamme ja hän joutuu pysähtymään 100 metrin päähän vaihtamaan sitä ennen kuin pääsee jatkamaan. Järjestysmies estää aikeemme mennä ottamaan tilanteesta kuvaa.

Ensimmäinen ajopäivä oli paketissa ja hyvä päivä olikin. Neuville ajoi vielä yhden pohja-ajan iltapäivän pätkillä ja on kuudentena. Hännisellä on ollut ongelmia ja hän on 12:s, mutta joku toinen suomalainen kuitenkin johti rallia. Oli mukavaa vaihteeksi huomata, että rallia ei johdakaan ranskalaiskuljettaja. Totta kai ymmärrämme, että tilanne tulisi pian muuttumaan. WRC2:n puolella Ketomaa johtaa ennen Nasseria. Fisher johtaa junioreita. Toivomme, että Alisteir ja Gordon pystyisivät voittamaan rallin.

 

Lauantai 5.4.2014

Ystävämme saapuu hotellin aulaan kolme minuuttia myöhässä. Sehän tarkoittaisi 30 sekunnin aikasakkoja, mutta ok, hänellä on sentään rallikahvit mukana.

Tällä kertaa pätkälle pääseminen oli vähän vaikeampaa. Joudumme ylittämään joen avojaloin, housujen lahkeet ylös käärittyinä. Haluaisin nähdä, kun F1-fanit tekisivät samankaltaista…

Aina yhtä perustavanlaatuinen kysymys: tekisivät F1-fani näin päästäkseen kisapaikalle?
Aina yhtä perustavanlaatuinen kysymys: tekisivät F1-fani näin päästäkseen kisapaikalle?

Valitsemme pätkältä paikan, missä on monia kylki edellä ajettavia mutkia. Vaihtoehtoja on riittävästi molemmille kierroksille. Muutumme jälleen näkymättömiksi ja odotellessamme ehdimme nauttimaan suomalaisen rallikahvin ja belgialaisten rallivohveleiden yhdistelmästä.

Juuri ennen ensimmäistä autoa laitamme liput esille. Tänään rallisää oli mitä mainioin, pilvistä, mutta lämmintä ja kuivaa. Tänään tulisi myös pölisemään enemmän, mikä tarkoittaisi sitä, että Ralliringin lippuja odottaisi taas pesu-urakka, tällä kertaa portugalilaisesta pölystä ruotsalaisen mudan sijaan.

Paikka vastasi odotuksiamme. Kuvaajakaverimme meni ympäriinsä iso hymy kasvoillaan vaihtaen paikasta toiseen. Latvala oli jälleen mukana, mikä oli hyvä juttu, aivan kuten kaikkien kolmen Hyundain suorituskyky. Oli myös outoa nähdä Tänak ja Hirvonen sen jälkeen, kun Ogier oli jo ohittanut paikan. Valitettavasti Tänak pian ajoi ulos samassa paikassa, missä Latvalan iso ulosajo sattui vuonna 2009.

Ralli jatkuu ja Ogier on noussut kärkeen. Ei mikään yllätys. Ensimmäisen kierroksen jälkeen vaihdamme jälleen näkymätön-moodiin. Kuulemme miten turva-autot pysähtyvät ja siirtävät joitain katsojia, joilla ei ole samaa taktiikkaa käytössään kuin meillä.

Toisella kierroksella jäämme katsomaan ylämäkiosuutta, missä on oikea-vasen-oikea -yhdistelmä. Juho ottaa pyyntöni katsoa lippujamme hieman turhankin vakavasti. Hän ajaa mutkan todella leveäksi ja sammuttaa auton vain viiden metrin päähän meidän Hännis-lipusta. Antaisit vaan palaa, Juho, emme kaipaa mitään kunniatervehdyksiä – vai pitääkö ensi kerralla lippuihin laittaa nuoli osoittamaan mihin suuntaan pitää kääntyä! Valitettavasti emme onnistu saamaan samaan kuvaan Hyundaita ja lippuja. Pätkän maalista kuulemme, että sekä Juholla että Jari-Matilla oli rengasrikot. Ehkä Juho ajoi sen takia mutkan leveäksi.

Jäljet kertovat, että Juho Hännisellä oli tilanne päällä.
Jäljet kertovat, että Juho Hännisellä oli tilanne päällä.

Katsomme suurimman osan autoista ennen kuin jatkamme huoltoparkkiin. Haluamme olla siellä nähdäksemme, kun Hänninen ajaa huoltoon. Tulemme paikalle juuri, kun Hännisen Hyundai on pesupaikalla. Hänninen huomaakin meidät antaessaan radiohaastattelua. Haastattelun jälkeen hän tulee juttelemaan luoksemme. Kerromme hänelle lippu-episodin, mikä jo jaksoi naurattaa häntä, vaikka päivää oli mahtunut paljon vastoinkäymisiä. Hän jatkaa juttelua niin kauan, että Tuomisen on käskettävä hänet jatkamaan matkaa. Hieno mies 🙂

Hänninen sai antaa radiolle haastattelun rallilauantaina.
Hänninen sai antaa radiolle haastattelun rallilauantaina.

Myös Neuvillellä on ollut epäonnea, joten molemmat Hyundai-kuskit ovat tippuneet sijoituksissa. Joka tapauksessa auto on nyt viimein todistetusti nopea. Hyundain huoltorakennuksessa espanjalaisfanit hurraavat lujasti Sordolle. Hän todellakin ansaitsee sen! Volkkarin pilttuussa on vanhojen suomalaiskuskien kokoontuminen. Paikalla ovat Markku Alén, Simo Lampinen ja Toni Gardemeister.

JWRC:ssä Fisher on joutunut valitettavasti keskeyttämään. Lähes maamiehemme Stéphane Lefebvre on noussut johtoon. Hän kertoo ottavansa kisan todella rauhallisesti, koska kyseessä on ensimmäinen startti tällä autolla ja opittavaa on paljon. Me tiedämme, että hän voi olla myös hullunnopea, joten jos hän jatkossa on myös fiksu, voi olla että hänestä saadaan seuraava pohjoisranskalainen kuljettaja tehdastalliin jatkamaan siitä, mihin François Delecour jäi.

 

Sunnuntai 6.4.2014

Viimeisenä kisapäivänä olikin aikaisempi herätys, mutta lyhyempi ajomatka pätkälle, joten se ei tuottanut ongelmia. Sääkin näytti kirkkaalta ja lämpimältä.

Menemme päivän ainoalle kahteen kertaan ajettavalle pätkälle. Valitsemme osuuden, missä on useita vaihtoehtoja valita paikka ja myös vaihtaa paikkaa kesken pätkän. Törmäämme järjestyspoliisiin pätkällä, mutta hän antaa luvan seistä kukkulan päällä ja laittaa liput.

Ralliringin liput tanassa, luvan kanssa.
Ralliringin liput tanassa, luvan kanssa.

Toisaalla pätkällä Juho törmää puuhun repsikan puoli edellä, mutta jatkaa. Sordo oli joutunut keskeyttämään jo ennen erikoiskoetta. Neuville nousee pari sijaa, mutta tippuu pian takaisin. Pieniä juttuja, mutta varmasti myös korjattavissa olevia. Ogier on jo kruisailumoodissa, eikä oikeastaan kukaan enää tunnu ajavan tosissaan.

Toiselle kierrokselle siirrymme toiseen paikkaan, joka näyttää paremmalta. Näin myös oli. Paikassa oli pitkä vasuri, pieni hyppy mutkassa, jota seurasi töyssyinen osuus vasuriin, missä autot menivät kahdella tai kolmella renkaalla. Siitä osuus jatkui poikittain ajettavaan oikeaan. Loistava paikka päättää ralli! Kuviin sai ralliautojen lisäksi myös helikopterin, joka toi oman lisänsä.

Ogier voitti sekä power stagen että rallin. Latvala sai pari pistettä power stagelta. Neuville ja Hänninen ovat maalissa seitsemäs ja kahdeksas. Lefebvre voittaa juniorit, joten myös kilpailullisella puolella oli jotain ilon aihetta.

Tämä rallikokemus lisäsi yhteenkuuluvuuttamme Rallirinkiin ja todisti jälleen, että ralli on paljon muutakin kuin vain nopeasti menevien autojen seuraamista. Palattuamme kämpille, hyvästelemme ystävämme, joka jatkoi matkaa Lissaboniin. Nähdään seuraavan kerran Suomessa!

(Ei kuvatekstiä.)
(Ei kuvatekstiä.)

 

Ralliringin kuvat Portugalin MM-rallista: http://rallirinki.kuvat.fi/kuvat/Rally+de+Portugal+2014/

Rallydigitalin kuvat Portugalin MM-rallista: http://www.rallydigital.be/rallyfotos%202014/Rally%20de%20Portugal%20bert/index.html

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s