2,5 kiloa painavaa rallin historiaa

on

0110026_pic1

KIRJA

Rally
Reinhard Klein (McKlein)
Könemann
480 sivua, kovakantinen
englannin-, saksan-, ranskan-, italian-, espanjan- ja hollanninkielinen

Jos haluat, että kirjahyllyssäsi on yksi rallia käsittelevä kirja, joka kattavalla tavalla esittelisi lajin historiaa, on vastaus tässä. Yksinkertaisesti nimetty Rally on hieno läpivalaisu rakastamaamme lajiin.

Rally on kuvakirja. Tuhdinkokoisessa, 2,5 kiloisessa teoksessa on satoja kuvia: aikajanaa piirtäviä, taustoittavia, yllättäviä ja hauskojakin. Ensimmäisellä lukukerralla paljous saa liki ähkyyn. Yksittäisiä, pysäyttävän upeita ja rallihistoriallisesti merkittäviä otoksia kirjassa on kymmeniä.

Paitsi rallille lajina, kirja on kunnianosoitus Reinhard Kleinin, Colin McMastersin ja Bob McCaffeyn pian 20 vuotta sitten perustamalle McKlein-kuvatoimistolle. Klein itse on kuvannut rallia jo 1970-luvulta ja useiden ikonisten rallikuvien ottaja. Seuraavaa sukupolvea edustava McMasters pääsi rallipätkille 1990-luvun alussa, ja edelleen kiertää sarjan mukana ympäri maailmaa. Kun mukaan otetaan vielä McKlein Archives, kattava moottoriurheilukuvien arkistointipalvelu ja digitalisointiprojekti, ei määrittelevän kuvakirjan kokoamiseen tarvinnut hakea kuvien julkaisuoikeuksia juuri oman toimiston ulkopuolelta.

Mini Coopereita huollosa Tulip-rallissa 1967. Taaimmainen Mini kuului Timo Mäkiselle.
Mini Coopereita huollosa Tulip-rallissa 1967. Taaimmainen Mini kuului Timo Mäkiselle.

Reinhard Kleinin rallikuvissa on aina näkynyt huomio sekä kokonaisuudelle että yksityiskohdalle. Klein ei tarkenna kameraansa pelkästään ohikiitävään autoon, vaan huomioi usein myös erikoiskokeen ympäristön. Näin viesti ralliautoilusta suurena seikkailuna, maailmaa Alpeilta Afrikkaan kulkevana arjen ulkopuolelle sijoittuva elämäntapana välittyi.

Juhani Kynsilehdon ja Martin Holmesin kuuluisa ilmalento Jyväskylän Suurajoissa 1975 on sekin taltioitunut McKleinin arkistoon.
Juhani Kynsilehdon ja Martin Holmesin kuuluisa ilmalento Jyväskylän Suurajoissa 1975 on sekin taltioitunut McKleinin arkistoon.

Kun Hannu Mikkola sovittelee teelautasen kokoisia suojalaseja kuraroiskeiden varalta; kun Richard Burns hengityssuoja kasvoillaan tutkii kenialaiseen hiekkaan kaivautunutta kolmirenkaista autoaan; kun Juha Kankkunen istuu Lanciansa konetilassa hoitamassa kaasuvaijerin virkaa, tietää että kyse ei ole sisäsiististä urheilusta.

Rally käy yhdellä tapaa myös matkailukirjasta. Ralli vie ihmisen ja koneen paikkoihin, mihin ei olisi normaalisti järkeä mennä. Se kiihottaa katsojat asettumaan liikkuvaksi ihmismuuriksi täyttä vauhtia kohti tulevan kilpurin eteen, unohtamaan itsesuojeluvaistonsa ja heittäytymään primitiivisen tunteen vietäväksi. Tunnetta, tavoitteita, pettymyksiä, onnistumisia ja lopulta suurta yhteistä rakkautta lajia kohtaan. Sanoin sitä on hankala kuvailla, mutta kuvista se välittyy luonnollisesti.

Tekstien osuus on jätetty minimiin. Kuvatekstit kertovat vain kuljettajaparin nimet, auton ja kilpailun. Kuvan tapahtumia ne ei selitä. Esteettisistä lähtökohdista tämä on oikea ratkaisu.

Tekstiosuudet kertaavat lyhyesti McKlein-kuvatoimiston perustamishistoriaa sekä rallin kehitystä 1900-luvun alun herrasmiesseikkailusta nopeatempoiseksi kilpaurheiluksi. Ralliummikon historiikiksi kirjasta ei ole, mutta ralliharrastajalle kuvat riittävät historian kertomiseen. Tekstit sekä Sebastien Loebin että Björn Waldegoordin esisanat ovat englannin lisäksi kirjoitettu saksaksi, ranskaksi, italiaksi, hollanniksi ja espanjaksi.

Sinivalkoisten lasien läpi luettuna ihmetyttää, miten B-ryhmän aikakauden loppu kirjassa kerrotaan. Henri Toivosen kuolemaan johtanutta onnettomuutta Korsikalla pidetään yleisesti yhtenä ratkaiseva syynä B-ryhmäläisten kieltämiseen. Kirjassa asia huomioidaan vain ”(Saksassa ja) Ranskassa kuljettajien kuolemaan johtaneina onnettomuuksina”, nimiä ei mainita, eikä kuviakaan onnettomuudesta ole. Kolminkertaisesta MM-rallivoittajasta on kirjaan riittänyt vain yksi pieni kuva. Erikoinen ratkaisu siinäkin suhteessa, että runsas vuosi sitten McKlein kustansi laajan kirjan Toivosten kilpailijasuvusta.

Aukeamalla Monte Carlosta 1986 kuva Henri Toivosesta on ainoa kuva, mikä suomalaisesta rallilegendasta kirjassa on.
Aukeamalla Monte Carlosta 1986 kuva Henri Toivosesta on ainoa kuva, mikä suomalaisesta rallilegendasta kirjassa on.

Kirjan loppuosassa olevassa tilasto-osiossa on lueteltuna MM-sarjan ja sitä edeltäneen FISA Cupin kärkikymmeniköt. Myös autonvalmistajien MM-menestyjät on lueteltuna. Täyttä kuvaa kirja ei anna, sillä valmistajien MM-sarjaan osallistumaton Mini ei näy mitenkään viimeisimmän sukupolven WRC-auton listauksissa.

Kolmas ja kokonaisuuden kannalta olennaisimman kritiikki kohdistuu kuitenkin siihen, miten kirja rajaa aihealueensa koskemaan vain MM-rallia ja lajin kehittymiseen MM-sarjaksi. Britannian mestaruussarjasta, EM-sarjasta ja IRC-sarjasta olisi löytynyt kuvia, tilanteita ja kuljettajia, jotka olisivat ansainneet paikkansa kirjassa nimeltä Rally.

Kokonaisuutena Rally on kuitenkin erinomainen, yksiin kansiin järkyttävän suuren palan autourheiluhistoriaa kokoava teos.

Sulovilenmäisenä huomautuksena mainittakoon, että kirjan hinta on vain 30 euroa (johon lisätään myyjästä riippuen noin 20 euroa postikulujat), mikä on tämän laajuisesta kirjasta sopuraha.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s