Lippujen viritystä ja Kummeli-juttuja eli Ralliringin matka Ruotsin MM-ralliin

on
Ralliringin Hännis-lippu ehti juuri ja juuri reissuun mukana. Hyvä niin, nyt kelpaa!
Ralliringin Hännis-lippu ehti juuri ja juuri reissuun mukana. Hyvä niin, nyt kelpaa!

Rallirinki oli Ruotsin MM-rallissa edustettuna kuvaajakaverimme ja belgialaisen kunniajäsenemme muodossa. Rallinnälkäisillä miehillä oli lupsakka reissu. Molemmat olivat Ruotsin rallissa toista kertaa. Ohessa matkakertomus keskieurooppalaisesta näkökulmasta:

MAANANTAI 3.2.2014:
Aikainen lähtö kotoa, aikataulussa sujunut lento ja sen jälkeen mukava automatka Göteborgista Lakeneen. Matkalla ajoin jo shakedownin läpi, joka oli jo todella pahasti urilla ja erittäin liukas. Samaa kommenttia kuulin muilta myöhemmin. Majoituspaikassa oli kaikki kunnossa, joten ei muuta kuin pikaisesti Lidliin hakemaan rallievästä ja sen jälkeen ajamaan lähestymisteitä Varmullsåsenin erikoiskokeelle.

Kaverini oli jo lautalla kohti Tukholmaa, joten hänelläkin oli ”Closer to rally” -tilanne päällä.

TIISTAI 4.2.2014:
Eturunkia Haran, Varmullsåsenin ja Lesjöforsin erikoiskokeilla. Uskon löytäneeni erittäin hyvät paikat sekä Harasta että Lesjöforsilta sekä suhteellisen hyvän paikan Varmullsåsenista. Olen melko varma, että niille saa Ralliringin hyväksynnän.

Pätkiltä lähden käymään pikaisesti huoltoparkissa, missä näemme kaverini kanssa. WRC-autot olivat juuri lähdössä tankattaviksi, joten saamme hyvän tilanteen ottaa kuvia.

Thierry Neuvillen valot löytyivät selvästi hyllyn päältä.
Thierry Neuvillen valot löytyivät selvästi hyllyn päältä.

Jatkamme huoltoparkista shakedownin lähtöön, missä oli nuotitus alkamassa. Oli aika ottaa uusi, juuri painosta saatu Juho-lippu esille! Kävimme mielenkiintoisen keskustelun erään ruotsalaisen miehen kanssa, ja samalla pystyimme ottamaan kuvat ja pyytämään nimikirjoitukset kaikilta kuskeilta, joilta halusimme. Saimme myös Hänniseltä nimmarin uuteen lippuun. Juttelimme myös Latvalan kanssa. Latvala vaikutti erittäin rentoutuneelta, ja Juho oli vanha kunnon Juho. Hauskoja tyyppejä!

Juho Hänninen signeerasi uuden lipun: "Jaa, te olette niitä tyyppejä".
Juho Hänninen signeerasi uuden lipun: ”Jaa, te olette niitä tyyppejä”.

Tämän jälkeen sovimme kaverini kanssa suunnitelman rallia varten, miten ajamme, minne menemme. Pääsemme yhteisymmärrykseen. Rallista tulisi hyvä!

KESKIVIIKKO 5.2.2014:
Kaverini tulee hakemaan minut ja jatkamme shakedowniin. Liput laitamme samoille sijoille kuin vuotta aiemmin, maalipään hypylle, ja jäämme odottamaan, että pätkä alkaisi.Tie on aurattu, joten se näyttää parempikuntoiselta. Ogier tulee ensimmäisenä: hän hyppää hengenpysäyttävästi ja jatkaa leveästi poikittain, osuen lumikinokseen laskeutumisen jälkeen. Wau! Muut seuraavat, myös Juho ja Thierry hyvännäköisesti.

Sitten ei mitään.

Hetken kuluttua Meeken auto tulee ohitsemme hinurin kyydissä. Ehkä hän ajoi pihalle samassa paikassa kuin Nikara viime vuonna. Sen jälkeen ei tapahtunut enää juuri mitään, vain melko vaisuja vetoja muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Aloimme pohtia, säästivätkö kuskit renkaita, koska tienpinta ei ollut kunnolla jäässä. Myöhemmin huoltoparkissa Juho vahvistaa tämän meille. Vaihdamme paikkaamme viime vuoden Belgian lipun paikkaan ja siitä lähelle Nikaran paikkaan. Meno jatkuu melko vaisuna.

Shakedownista jatkamme huoltoparkkiin ja pääsen käymään todella vaikuttavassa Hyundain huoltorakennuksessa, juttelemme Juhon kanssa, kävelemme muun huoltoparkin ympäri ja jatkamme ajamaan vielä Varmullsåsenin loppuosan läpi.

TORSTAI 6.2.2014:
Torstaina ei ollut aikaista herätystä, mikä on todella harvinaista rallin aikana. Kaverini tulee taas hakemaan minut ja jatkamme Norjan puolelle. En kyennyt tarpeeksi tarkkaan kartanlukuun, ajamme huti risteyksestä ja saavumme parkkiin 15 minuuttia suunniteltua myöhemmin Finnskogenin pätkälle. Pienen lapioinnin jälkeen parkkitila Volvolle saadaan kuitenkin järjestettyä.

Kävelemme pätkälle, laitamme liput paikoilleen ja pätkän alkua turisemme rallista, arkisista asioista ja sitten – sitten alkoivat ensimmäiset letkautukset Kummeli Storiesista. Loppurallin ääniraita oli selvä.

Ensimmäisellä kierroksella näemme vauhdikasta kylkimyyryä ja toisella kierroksella hieman hitaampaa, mutta vielä enemmän latikaista. Kaksi hyvää paikkaa ja lyhyt väli kierrosten välissä, täydellistä!

Oli aika jälleen palata Lakeneen ja ralliunille.

PERJANTAI 7.2.2014:
Kaverini tulee Lakenelle ja tällä kertaa otamme vuokra-Yarikseni. Haaveissani renkaanlämmittimet ovat päällä, varikkotytöt sateenvarjoineen ja Belgian lippuineen odottaisivat auton edessä. Mitään tällaista ei tietenkään todellisuudessa ollut, mutta autossani oli sentään nastarenkaat. Mikä ero!

Menemme Lesjöfors 1:lle ja kävelemme pätkää pitkin ensimmäiselle mielenkiintoiselle paikalle. Epäröimme hieman ja päätämme jatkaa toiselle merkatulle paikalle, joka on 1,5 kilometrin kävelymatkan päässä. Olen melko varma, että tämä olisi paljon parempi paikka paremmalla näkymällä: paikka oli vaihteleva, mutkasta hyppyyn, sen jälkeen röykkyinen osuus ja oikealle kääntyvä mutka. Olemme samaa mieltä, tämä se on.

Laitamme liput paikoilleen ja Kummeli-jutut alkavat taas. Voi sitä tylsemminkin odotella, että autoja alkaa tulla.

Sitten alkaa tapahtumaan! Poikittainen hyppy, jonka jälkeen autot iskevät lumipenkkaan laskeutuessaan. Kubica on todella liki, hänellä ulosajo oli vain parin sentin päässä. Hienoja hyppyjä myös muilta, kunnes Hirvonen tulee ja hyppää todella näyttävästi, se pysyy mielessäni todella pitkään! Juho ja Thierry hyppäävät näyttävästi myös, kuten myös Latvala ja Ogier. Sitten saamme viestin, että Ogier olisi ajanut pihalle ja Yazeed olisi jo hänet ohittanut. Uskomme vielä, että ranskalainen ihmemies tulisi rallin voittamaan. Kun kuulemme pian, että Ogier on menettänyt 4,5 minuuttia, alkaa näyttää siltä, että Latvala voisi voittaa tämän rallin. Pysy vain tiellä ja pidä se Mikkelsen takana!

Hirvonen lensi poikittain Lesjöforsin nypyllä.
Hirvonen lensi poikittain Lesjöforsin nypyllä.

Katsomme koko letkan. Kaverinikin hehkuttaa vielä paikkaa ja en voi olla kuin samaa mieltä, ja olen tyytyväinen että hän tekee niin, koska se tarkoittaa, että paikka todellakin on hyvä. Omanuotitus ei mennyt hukkaan. Pian kuulemme kuitenkin, että Thierry ja Krisse ovat ajaneet pihalle. Harmi! Historiceissa lähinnä Petter ja paikalliset Volvo-kuskit säväyttivät.

Jatkamme Fredriksbergiin toiselle kierrokselle. Välitie, jota aioimme käyttää, oli kuitenkin poikki, koska paikallinen toimittaja oli ajanut tiellä ulos. Pysähdymme hetkeksi lähettämään kuvan edelliseltä pätkältä Ralliringin päämajaan ja jatkamme kohti pätkää pohjoiskautta, joka paljon helpompi reitti kuin eteläpuoleinen. Jätämme Yariksen parkkiin 1,7 kilometrin päähän pätkältä. Se ei ole matka eikä mikään rallifanin kävellä.

Fredriksbergin hyppysuora tarjoaa aina näyttävää nähtävää. Tässä Hirvosen tyylinäyte.
Fredriksbergin hyppysuora tarjoaa aina näyttävää nähtävää. Tässä Hirvosen tyylinäyte.

Fredriksbergin hypyt olivat jälleen mahtavat, ehkä vielä nopeammat ja pidemmät hypyt kuin viime vuonna. Tässä vaiheessa kuulemme, että Latvala olisi siirtynyt rallin kärkeen ja Kubica ajanut pihalle paikassa, missä olimme Lesjöforsissa. Myös Juho oli osunut kiveen, mikä päätti hänen rallinsa tältä päivää. Toivoimme, että Hyundait pääsisivät jatkamaan seuraavana päivänä.

Olin tyytyväinen, että valitsimme laatua määrän sijaan. Olisimme voineet käydä kolmella pätkällä tänään, mutta silloin ekalla pätkällä paikka olisi ollut paljon huonompi.

LAUANTAI  8.2.2014:
Kaverini tulee taas aamulla Lakeneen ja jatkamme taas Volvon sijaan Yariksella. Se osoittautui hyväksi valinnaksi, pienempi auto mahtuu paremmin väliteille.

Menemme ensimmäiseksi Haraan. Paikasta saa pitkän näkymän ensin vasuriin, sitten ylämäkioikeaan ja olen varma, että siinä mennään lujaa ja poikittain. Jälleen kerran lippujen viritystä ja Kummeli-juttuja: todella harmi, etten osaa suomea!

Arvasin oikein. Ensimmäisessä vasurissa kuskit tulevat poikittain, mutta ylämäkioikeassa tullaan todella lintassa ja jatketaan vastaheitolla vasuriin. Ogier osuu kaverini salamalaitteeseen, monet muutkin osuvat hankeen. Sitten tulee Latvala, todella lujaa ja todella, todella isossa sivuluisussa yli 50 metrin ajan siirtäen penkkaa pitkältä matkalta ennen kuin heittää seuraavaan vasuriin. Mitä ihmettä se oli?!? Menee taas minun top kolmoseen ikinä!

Latvalalla oli selvästi maitti päällä ja ajaakin pätkälle loistoajan. Juho ja Thierry olivat jälleen kisassa mukana ja ajoivatkin hyvin. Lähdemme Ketomaan jälkeen ja kaverini jälleen antaa hyväksyntänsä: hyvä paikka oli.

Jatkamme kohti lähtöä ja näemme lähes kaikki loput autot. Bertelli pyörähtää kömpelöllä tavalla. Suomi-juttujen jälkeen voisin opettaa hieman flaaminkieltä: ” ’t is van dommigheid!” Lähetämme pyörähdyksestä kuvan Ralliringin kenttätoimistolle Kangasniemi-ralliin ja jatkamme Varmullsåseniin, jossa suuntaamme loppupäähän hypylle ja kahteen neulansilmään. Löydämme paikan puuvajan luota, mistä saa todella hyvän näkymän neulansilmiin, mutta ei hyppyyn. Mitä hypystä, jäämme tähän. Pätkä on myöhässä ja Kubica on jälleen ulkoillut. Paikassa mennään paljon poikittain, mutta ei kaikkien kuskien osalta.

Juho Hännisen ralli sujui mallikkaasti, kunnes perjantaina reitille osui kivi, kevyt osumaa siihen ja rengas alle.
Juho Hännisen ralli sujui mallikkaasti, kunnes perjantaina reitille osui kivi, kevyt osumaa siihen ja rengas alle.

Kun lähdemme takaisin autolle, joudumme melkein tappeluun kahden italialaisen Fuckmatie-tiimin moukan kanssa, joiden mielestä emme olisi saaneet tulla 20 metriä lähemmäksi heidän lennokkiaan. Jätän heidän kommenttinsa iästäni omaan arvoonsa, siltä pisti vituttamaan. [Kuuliin tästä tapauksesta enemmänkin ja oli kyllä tympeää käytöstä italialaisilta. -toim. huom.]

Jatkamme takaisin Haraan, mutta onneksi saamme varoituksen, että pätkä on peruttu tv:n livelähetyksen takia. Ei mikään kiva juttu, mutta ehkä tämä laji tarvitsee nuo tv-lähetykset… Ehdimme Torntorpin toiselle kierrokselle. ”Klaus, gut gemacht!” [luxemburgilaisten lausahdus Kummeli Storiesista. – toim. huom.] Jälleen näyttävä paikka, missä autot menivät poikittain ja kuraa lensi. Myös liput saivat uuden värityksen.

Sitten viimeinen siirtymä Varmullsåsenin toiselle kierrokselle, missä voisimme päättää rallimme näyttävästi. Voitto tuli suosikillemme: ”Hyvää poika Jari Matti!” Hän saa myös kaksi power stage -pistettä ja siirtyy sarjajohtoon. Kausi tulee jatkumaan mukavasti, minun osaltani jo kuuden viikon päästä Portugalissa.

Vielä viimeiset Kummeli-jutut ja tulosten kertaamista matkalla Lakeneen. On aika hyvästellä ja todeta, miten hienoa taas oli. Tulemme vielä seuraamaan rallia yhdessä, ellei muualla, niin sitten ainakin Suomessa.

SUNNUNTAI 9.2.2014:
Luminen automatka takaisin lentokentälle, aikataulussa mennyt lento kotimaahan ja vielä autoilua sateessa, mutta ilman lunta. Muistelu voi alkaa!”

Ralliringin kuvagalleria Ruotsin MM-rallista: http://rallirinki.kuvat.fi/kuvat/Rally+Sweden+2014/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s