Mainettaan parempi SM-ralli

on

Jos jokainen rallin SM-osakilpailu olisi mielenkiinnoltaan ja myös järjestelyiltään samantasoinen kuin nyt koettu Tampereen osakilpailu, olisi ihme jollei sarjan suosio ja näkyvyys kasvaisi. Tällaisen patologisen rallifanin kannalta se kävisi jo voimille. Tampereen osakilpailu oli kuitenkin napakymppi ja tämän kauden SM-sarjalle arvoaan parempi lopetus.

Tampereen osakilpailun ennakkopöhinä oli poikkeuksellisen voimakas. Ensimmäinen tiedotustilaisuus pidettiin jo ennen kauden alkua viime talvena. Silloin kerrottiin muun muassa lisäluokasta, ruotsalaisten Volvo-sarjan vierailusta, joka tietysti sopii suomalaiselle runginhimoiselle rallikatsojalle. Lähempänä kilpailua odotuksia kasvatettiin Ralli-Tinken tekemillä ennakkovideoilla. Kun reittikartat tulivat myyntiin, julkaistiin vielä toimitettu video Savon erikoiskokeen historiasta. Hienoa! Myös ennakkohuhut ajettavista erikoiskokeista herättivät kiinnostusta: Pelätty ja kunnioitettu Savo pimeässä! Siitama! Viitapohja ja Pengonpohja sopivat hyvin kokonaisuuteen. Liki 170 auton osallistujalista oli monipuolinen, kun tuttujen SM-nimien lisäksi mukana olivat Fiesta S2000-autoilla Jarkko Nikara ja Karl Kruuda. Lisäksi mukana oli muutama kova äffäläinen, kuten Jaska Nuorala ja Pasi Hapulahti. Ja tietysti ne ruotsalaiset Volvot – sellainen tervehenkinen ja veljellinen ”tulkaa tänne vaan, näettepä kunnon ralliteitä” -henkinen uhominen vallitsi useammankin mielesässä.

Tampereen UA:n vakava suhtautuminen SM-arvoisen tapahtuman järjestämiseen näkyi myös rallipakettien laadussa. Kartat olivat tarkat (mitä nyt muutamat infolaatikot peittivät lähestymisteitä) ja rallilehti painettu kalliille paperille. 20 eurolla sai kaksi päivää rallikivaa, ei paha. Jos paketin laatua vertaa viime aikojen pohjanoteeraukseen eli viime vuoden Merikarvian osakilpailun reittikarttaan, Tampereen paketista maksoi mielellään 20 euroa. Tiesi ainakin minne mennä.

"We Swedes love rally in Finland", luki kaatoon sortuneen ruotsalaisparin autossa. Suomalaiselle rallikansalle jäi myös lämpimät muistot ruotsalaisten vierailusta.
”We Swedes love rally in Finland”, luki kaatoon sortuneen ruotsalaisparin autossa. Suomalaiselle rallikansalle jäi myös lämpimät muistot ruotsalaisten vierailusta.

Katsojanäkökulmasta Tampereen SM-rallissa oli hieman MM-rallifiilistä. Ralli alkoi perjantaina alkuillasta ja jatkui puolille öin, ja lyhyiden yöunien jälkeen koitti taas paluu siimalle. Arki jäi ulkopuolelle, katseltiin autoja. Meillä ralli alkoi jo perjantaiaamusta. Ennätimme ajaa läpi Savon, Siitaman ja Viitapohjan erikoiskokeet. Pengonpohjaan emme lähteneet, koska lauantain aikataulu ei antanut mahdollisuutta sinne siirtymiselle. Se lieneekin ainoa miinus järjestäjille: lauantain reitin olisi suonut muodostuneen niin, että kolmen pätkän näkeminen olisi ollut mahdollista.

Perjantaina Suomen MM-rallin kilpailunjohtaja Kai Tarkiainen twiittasi Savon erikoiskokeen olevan hänen mielestään paras erikoiskoe missään. Perjantaina kävin Savossa ensimmäistä kertaa ja kyllä, hieno, haastava ja petollinen tie! Tätä vaadimme takaisin MM-ralliin! Olikin yllättävää, ettei perjantain illassa erikoiskokeella tullut enempää ulosajoja. Päivystimme loppupään linjavikapaikalla molemmat kierrokset ja yhden Volvo-kuskin kaadon näimme. Pimeässä ajaminen vei terää pimeään tottumattomilta kuskeilta. Katsojanakin pimeä on aina vieraampi kokemus. Tshekeissä on pimeän ajoa nähnyt ja Suomessakin talvella, mutta nyt oli minullekin ensimmäinen kerta sorarallia pimeällä. Jotain taikaa pimeässä ajettavassa rallissa on: otsalamppuja oli kuin Jukolan viestissä, valokeiloissa näkyi kevyt tihkusade, sinnikkäät ruotsalaiset pajavasaroivat autoaan. Jää mieleen.

Lauantaiaamuksi suuntaisimme päivän toiselle pätkälle eli Viitapohjaan alkupään petolliseen nopeaan oikeaan, joka jatkui piiloon jäävään liki ysikymppiseen vasempaan. Suunnitelma oli jatkaa ensimmäisen kierroksen jälkeen Siitaman toiselle kierrokselle joko Grönholmin paikkaan tai Arolaisen paikkaan, mutta lopulta laiskuus ja hyvä seura voittivat, ja niinpä päivystimme siinä kuivaajan pistossa liki kymmenen tuntia. Hieno tapa kuluttaa lauantai.

Kylmäkin meinasi tulla syksyn koleudessa. Perunapellon korkkasi C2-kuski, ja pian sen jälkeen ei enää ollut kylmä. Ensimmäisellä kierroksella kuusi Volvoa sortui vasuriin. Yllättävän helposti painavan Volvon sai syvästä ojasta nousemaan pellolle. Hanakoita olivat lähtemään vöistä. Paikassa ainoana kaatanut kuskipari oli jo irti vöistä, kun auto oli vielä katollaan ojassa ja ojanpenkat painoivat ovia kiinni. Mahtoi vaatia akrobaatin taitoja kabiinissa, kun käänsimme auton pellolle. Yksi Volvo jäi roikkumaan ojan ylle niin, että yksi takarengas oli tiellä, toinen ilmassa. Kuski luuli aluksi, että pakitamme hänet takaisin tielle, mutta parempi ratkaisu oli työntää auto pellolle ja siitä takaisin tielle. Aikamme työnnettyämme ja liinalla vedettyämme joku huomasi, että kuskille oli jäänyt pakki päälle. Kun vaihteen sai eteenpäin ja vetoja, nousi Volvo komeasti ojasta pois. Selvästi haastava paikka oli, sillä 1+6 saldon lisäksi paikassa oli useampikin varsin viime hetken pelastus.

Tampereen SM-rallin eniten huomiota saanut kaato oli tietenkin rujo Volvon kieputus Siitamalla Arolaisen paikassa. Vielä vakavammaksi ulosajoksi laskisin Viitapohjan kakkoskierroksella tapahtuneen Volvon ulosajon, missä auto tuli kovasta kyydistä pohja edellä puuhun. Auton akseliväli lyheni, mutta samalla säkäkorkeus kasvoi. Käsikirjoitus oli lähes sama kuin ulosajossa, mikä vei elokuussa kuljettajaparin hengen Saksan MM-rallin yhteydessä ajetussa historic-ajossa. Viitapohjassa tuuriksi on laskettava, että puu osui kuskiparin selkäpuolelle, eikä rungonmittaa edemmäs. Penkkahuhun mukaan kuskipari ei loukkaantunut onnettomuudesta. Kuski itse lähti ajamaan vetoautoa, kunhan raato oli saatu nostettu kärrille.

Ralliringin kuvat Tampereen SM-rallista: http://rallirinki.kuvat.fi/kuvat/Tampere+SM-ralli+2013/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s