Kyll o nii tasaasta

on

Olen asunut Etelä-Pohjanmaalla pian kuusi vuotta ja jo hieman tottunutkin maisemaan, missä oikein mikään ei pökkää silmään, mutta rallikatsojan näkökulmasta pohjalaiset tiet aiheuttavat vielä ahdistusta. Keski-Suomen kääntyileviin, ylös ja alas meneviin teihin tottuneena pohjalaiset taipaleet ovat kuin purkista ulos päässeitä vietereitä, joissa ei enää oikein teräviä kulmia ole. Tämän totesin, kun ajoi läpi viime lauantaina järjestetyn SM Pohjanmaa-rallin kaksi erikoiskoetta Laihialla.

Kuljettajan näkökulmasta pohjalaisteistä on varmasti helpompi pitää. Usein tiet ovat hyväpohjaisia, luonnollisen jouhevia ja ainakin nopeita. Risteysajoa on jonkin verran, mutta ei liikaa.

Lauantain aikataulutus oli rakennettu hyvin niin, että ehti rauhassa katsomaan kolme erikoiskoetta. Ensimmäiselle erikoiskokeelle emme onnistuneet mitään toista paikkaa parempaa löytämään, joten päädyimme seuraamaan paria jouhevaa mutkaa ja lopulta risteysajoa. 3/6 erikoiskokeelta bongasimme pienen hypyn, mikä jatkui hieman ylöspäin kaartuvaan vasuriin. Vauhdin ja hypyn lisäksi paikan teki hankalaksi irtosora, mitä riitti muutamalle kymmenelle ensimmäiselle autolle paljon. Irtosora lienee yksi syy, miksi SM2-luokassa kilpaileva Jaakko Lavio lipesi Honda Civicillä nopeavauhtisesti ojaan – missä tietenkin odotti kivi. Miehiä oli, muttei liinaa, joten auton nostaminen turvallisempaan paikkaan otti aikansa ja voimansa. Onni oli, että ykkösen tauosta johtuen kolmosta ajettiin kahden minuutin lähtövälein, mikä antoi paremmat mahdollisuudet auton siirtämiseen tien toiselle puolen syrjään.

Oli hyvä ratkaisu, että kaksivetoiset ajoivat ennen nelivetoisia. Kaksivetokuljettajista löytyy sopivasti nopeita ja vielä nopeampia kuskeja, joten katsottavaa riittää siinäkin. Ainoa asia, minkä itse olisin muuttanut oli ruotsalaisvieraan Fredrik Åhlinin ajattaminen oikealla paikallaan eli SM-luokkien jälkeen. Hänet olisi voinut erityismääräyksellä laittaa SM-kuskien letkaan, niin aikavertailu olisi todenmukaisempaa. Hienosti ja pelottomasti Åhlin kuitenkin ajoi, ollenkin nopein pikkukaksivetoinen.

Kesäkausi jatkuu parin viikon päästä Jyväskylän Suurajoilla. Siitä sitten kiihtyykin Suomen MM-rallin valmistelut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s