Monte Carlo 2011 Never Forget

on

Mitä sitä kiertelemään, en varsinaisesti pidä Monte Carlo -rallista.

Jo lähtökohtaisesti rallissa mikään ei ole varmaa, ennen kuin viimeinen erikoiskoe on ajettu, palkinnot jaettu ja tulokset virallistettu. Jokaisella erikoiskokeella, jokaisessa rallissa voi  tapahtua jotain. Monte Carlon kohdalla tämän kaiken saa paisuttaa potenssiin sata. Kotikatsomosta seurattuna kaikki huomio menee siihen, että oman suosikin aika ilmestyy tulosseurantasivulle – ja toive tietysti olisi, että tuo aika olisi kohtuullinen.

Kahden vuoden takainen IRC-Monte ja sen erikoiskokeet 7 ja 8 vainoavat minua varmaan vielä pitkään. Kuudennen erikoiskokeen jälkeen Juho Hänninen johti tasaisissa olosuhteissa ajettua rallia yli 50 sekunnilla. Sitten tuli lumisade ja täysin väärillä renkailla huollosta lähtenyt Hänninen putosi kuudenneksi yli 2,5 minuutin päähän kärjestä. Rallin voittanut Bryan Bouffier ajoi nuo kaksi erikoiskoetta neljä minuuttia Hännistä nopeammin. Lisäksi kun tuolloin rallin televisiointikin oli kunnossa, sai kaiken tuskan ja liukastelun kokea reaaliajassa, pitkittyneenä piinana.

Tänä vuonna Monte Carlon jännite laukesi naamalle neljännen kilpailupäivän ensimmäisellä erikoiskokeella. Onneksi en seurannut sitä reaaliajassa, vaan kaikki kauheus lävähti silmille kerralla. Suosikkikuskimme Latvala ja Hänninen lankesivat samalle erikoiskokeelle. Latvala osui liukkaalta tieltä suistuttuaan muuriin, mikä sai auton pyörähtämään silmänräpäyksessä ympäri. Todellinen monacolainen ruletti.

Nykyralli on pitkälti sitä, että jokaisesta sekunnin kymmenyksestä ajetaan ensimmäisestä erikoiskokeesta alkaen. Kymmenisen vuotta runsaasti käytössä ollut yhden huoltoparkin malli on tasapäistänyt osakilpailujen välisiä eroja, mutta se on myös muuttanut lajia. Uskon, että vaikeuteni suhtautua Monte Carlon tapaiseen erilaiseen ralliin johtuu myös siitä, että viime vuosikymmeneltä olen tottunut siihen, että rallissa pitää ajaa täysillä alusta loppuun. Vaihtelevat olosuhteet ja rengasvalintojen tärkeydet ovat niin sanotusta katoavaa kansanperinnettä. Niihin ei osaa suhtautua.

Monte Carloa varmasti ymmärtää paremmin paikan päältä.

Olosuhteet ovat erilaiset kuin formatoidun sarjan muissa osakilpailuissa. Viime viikolla tapahtumaa seuraamassa ollut rallirinkiläinen kuvaili, että tunnelma erikoiskokeilla oli herrasmiesmäisempi kuin aiemmissa kokemissaan rallitapahtumissa. Paikalle saavuttiin hyvin eväin varustautuneita, eikä kiirehditty ensimmäisten autojen jälkeen heti seuraavalle erikoiskokeelle. Ei sillä, että se olisi ollut mahdollistakaan, koska tiestöstä johtuen autot on melko varmasti jätettävä nokka erikoiskokeelle päin, lisäksi näin huonokelisenä vuonna lumiketjujen kanssa pelaaminen vaatii aikaa. Lauantaina rallin kaksi viimeistä erikoiskoetta peruttiin, koska yleisön turvallisuutta ei voitu taata. Sekään ei ole sattumaa, että kilvanajo ajoittui pääosin tiistaista perjantaihin.

Ehkä siis Monteen pitää lähteä paikan päälle ensi vuonna. Sulkea kännykkä ja nauttia rallista autuaan tietämättömänä mitä on tapahtunut tai seuraavaksi tapahtuu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s