Juha Salo sai maailmanluokan takaa-ajettavan Tunturiralliin

on

Lievestuorelle, Printsportin talliin oli eilen sunnuntaina tuotu Even Rallyn teipeissä oleva Skoda Fabia S2000. Printsportin nettikamerasta näkee, että autoon oli lisäksi teipattu ikkunaan Andreas Mikkelsenin ja Mikko Markkulan nimet. Tänään norjalaisen nimi ilmestyikin kauden ensimmäisen SM-rallin Arctic Lapland Rallyn osallistujaluetteloon. Juha Salo sai samalla ensimmäisen varsinaisen mittatikun vauhdilleen, taitaapa kestomenestyjä joutua samalla takaa-ajajan rooliin.

Printsport_Mikkelsen Arctic

Kuva: Printsportin webcam, http://www.printsport.fi/webcam.php

Rovaniemellä nähdään siis Mikkelsenin ja Markkulan ensimmäinen yhteinen kilpailu. Vielä sitä ei ainakaan voi kutsua lumiharjoitteluksi Ruotsin MM-rallia varten, sillä kilpapari ei ollut mukana ainakaan Ruotsin ensimmäisessä osallistujalistaversiossa.

Arctic Lapland -ralliin voi ilmoittautua vielä tämän illan ajan. Kaksivetoisten osalta toivoisin vielä ainakin Ville Hautamäen nimen tuloa listalle. Jo nyt siellä on hyvät kapinat luvassa, kun Lindroos, Mänty, Kinnunen ja Vainionpää ovat mukana. Nelikoissa ei ainakaan alkuasetelmien mukaan Salolle ole haastajaa ilmoittautunut SM-sarjaa ajatellen. Toivottavasti edes yksittäisiin osakilpailuihin sitten saataisiin haastajia mukaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s