Suomen MM-rallin osallistujaluettelo

on

Suomen MM-rallin osallistujalista julkaistiin torstaina. Juhlavuosi oli saanut autokunnat kiinnostumaan rallista niin, että pienempien luokkien osallistujia jouduttiin harmillisesti karsimaan. Lopulta listalle päätyi 102 autokuntaa, joka sekin on 12 autoa enemmän kuin säännöissä mainittu 90:n auton maksimimäärä.

Päähuomion osallistujalistalla vievät S2000-autot. Vapaastihengittäviä N-ryhmäläisiä on mukana peräti 17 kappaletta. Näin useaa S2000-autoa ei Suomessa aiemmin ole samassa lähtöluettelossa nähty. S2000:lla kilpailevat SWRC-sarjalaisten (mm. Ketomaa, Tuohino, al-Attiyah) lisäksi liuta mielenkiintoisia haastajia: Hänninen, Rantanen ja P-G Andersson Fabialla, Gardemeister ja Alén Fiestalla sekä Nikara 207:lla. Myös perinteisessä N-ryhmässä on SM-sarjasta tuttuja nimiä mukana, kun Salo, Lindroos ja Ketomäki asettuvat viivalle.

Tähän nähden 15 WRC-auton ryhmä, joista vajaalla puolella on asiaa podiumille, jää väkisinkin varjoon. Mutta ei anneta sen häiritä viimeistä WRC-vuotta Suomessa! Suomalaisfordistit varmasti kirittävät C4-rykmenttiä siten, että parin ajopäivän aikana ek-tuloksia saa jännittää eräänkin kerran.

Ilmoittautuneiden lista 1.7.2010 (pdf)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s