Phil Mills jättää Petter Solbergin ohjaamon

on

Petter Solberg joutuu pikaisesti etsimään uuden kakkoskuljettajan, sillä hänen pitkäaikainen kakkoskuljettajansa Phil Mills siirtyy yllättäen rallieläkkeelle. Solbergin on löydettävä uusi kakkoskuljettaja jo noin kuukauden päästä ajettavaan Bulgaran MM-ralliin.

Tiimin kotisivuilla julkaistujen kommenttien mukaan eroon ei liity muuta dramatiikkaa kuin ”siirtyminen muihin asioihin elämässä”. Äkkiseltään tätä on vaikea niellä ottaen huomioon minkälaisia panostuksia Solbergin talli on viime ja tämän kauden aikana tehnyt, ja ehkäpä se voitto palkintona olisi tulossa jo tämän kauden aikana. Jos voitto tulee, Mills ei ole siitä nauttimassa.

Tästä aina esille kaivettavasta Petter Solbergin Ouninpohja 2004 -videosta on jäänyt päähän soimaan myös Millsin ääni.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s