Kaudesta 2011 tulossa sorapainotteinen

on

Kauden 2011 rallin MM-kalenterin tämänhetkinen suunnitelma näyttää sorapainotteiselta. Neljästätoista rallista ainoastaan kolme ajetaan pelkästään kestopäällysteellä. Tällä kaudella 13 osakilpailusta neljä on asfalttiralleja. Viime kaudella 12 osakilpailusta vain kaksi oli asfalttikilpailuja.

Rallin MM-sarja alkanee myös ensi kaudella Ruotsista. Monte Carlon rallin paluu MM-sarjaan ei ole varmistunut, kirjoittaa Autosport. Monte Carlo voidaan ajaa jopa sekä IRC- että MM-osakilpailuna. Toinen vaihtoehto rallikauden avaukselle olisi Puolan osakilpailu.

Abu Dhabin osakilpailua ei vielä ensi kaudella kilpailla. Rallista ajetaan kandidaattikilpailu tämän vuoden lopulla, joten onnistuessaan se voi siirtyä MM-sarjan osakilpailuksi aikaisintaan kaudelle 2012.

Kauden 2011 osakilpailut olisivat Ruotsi, Meksiko, Portugali, Jordania, Argentiina, Kreikka, Italia, Turkki, Suomi, Saksa, Australia, Ranska, Espanja ja Iso-Britannia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s