Klassikkolauantai: ¿Luis, como estas?

on

Enpä muistanutkaan, että Carlos Sainz kävi ajamassa Corolla WRC:nsä paskaksi mänttäläisen isännän mopon päälle Pirelli-rallissa vuonna 1999. Hieno tilannekuva. Mänttä 200 -ralli muuten on vuoden 2009 kilpailukalenterissa historic-sarjan kilpailuna.

Vuoden 1999 Suomen MM-rallin Sahalahden EK:n hypyltä kaunista kuvaa. Kankkusen voittoloikka on mainio! Jonkin verran ollaan penkalla mietitty, minä vuonna Didier Auriolin auto kulki kuin käärme. No, ainakin vuonna 1999 oli näin (katso 2:01->).

Vuosi 1999 oli yksi tiukimmista Suomen MM-ralleista ikinä. Kankkunen voitti ja Burns jäi vain 9,7 sekuntia. Sainz jäi 18 sekuntia, mutta ilman 10 sekunnin aikasakkoa olisi ollut toinen. Tuolla reilun kolmen minuutin videolla vilisee muutenkin sellaisia tekijämiehiä, että ei voi kuin alleviivata miten on ajat 10 vuodessa muuttuneet: Grönholm, Mäkinen, Kankkunen, Burns, Auriol, Sainz, Rovanperä, McRae, …

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s